Introducing Myself: Kaylee

We zijn nu al zo’n twee weken aan bloggen met z’n vieren. Jullie zien onderaan elk artikel wel een naam staan (Julia, Kadi, Kaylee en Romy). Maar jullie hebben geen flauw idee wie hier achter zitten. Daarom hebben we alle vier een Introducing Myself gemaakt. Nou wie ben ik…

Mijn naam is Kaylee, ik ben 17 jaar oud en woon samen met mijn zus en ouders in arnhem. Wat jullie misschien ook nog niet wisten is dat Romy mijn zus is. Ik ga beginnen met het vertellen over mijn muziekstijl, ik luister het meest naar Odd Future, Childish Gambino, SBTRKT, XXYYXX, Jamie XX en Daughter. Ik heb niet echt 1 muziekstijl ik luister opzich alles wat gewoon lekker in mijn oren klinkt.

Mijn kleding stijl is hetzelfde als mijn muzieksmaak, ik verander zoveel van kledingstijl dat ik het zelf niet eens meer bij kan houden haha. Net als mijn muziek draag ik wat ik leuk vind op dat moment. Dat verschilt tussen sneakers met een oversized T-Shirt tot gewoon leuke classy outfits.

Ik doe om de paar maanden iets met mijn haar, ik hou er niet van om de hele tijd me haar hetzelfde te dragen, hieronder heb ik een paar foto’s van dingen die ik met mijn haar heb gedaan.

Dit is een foto van ongeveer een halfjaar geleden, Ik had mijn haar opgeschoren en je kon het alleen zien als ik het in een staart droeg, nu ben ik er alweer op uitgekeken en wacht ik tot het weer aangegroeid is

Ook al ben ik blond geboren vind ik het alsnog mooier als mijn haar donker is. Het zorgt ervoor dat mijn ogen meer opvallen. Waar ik wel mee moet uitkijken is dat ik niet te bleek lijk en met zwart haar moet ik ook opletten dat ik niet te veel zwarte kleren draag.

Op deze foto had ik de onderkant van mijn haar geblondeerd. Ik heb het 2 keer moeten blonderen voordat het echt duidelijk zichtbaar was, jammer genoeg heeft dat ervoor gezorgd dat mijn haar helemaal dood is gegaan. En daarom is dit mijn haar nu.

Ik heb veel leuke dingen over mijn haar nu gehoord, dat kort me leuk vond en er voor zorgden dat ik er ouder uitzag. Zelf kan ik niet wachten totdat het weer lang is.

5 Facts About Me:
– Ik rook al twee jaar
– Ik heb een moedervlek op mijn onderlip
– Ik haat de pigmentvlek in mijn knieholte
– Alhoewel de rest een vriendje heeft, ben ik forever alone
– Ik ben druk/gek hahah

Wat ik verder doe in mijn vrije tijd is feesten, met vrienden afspreken en ik vind het leuk om te zingen. Ik denk dat ik jullie zo wel genoeg informatie over mezelf heb gegeven, als jullie nog iets over me willen weten, vraag maar raak!

Advertenties

12 thoughts on “Introducing Myself: Kaylee

    • Dankjewel, de foto met de blondere plukken is iets nadat ik het had geschoren gemaakt. als je goed kijkt kan je misschien op de foto met mijn haar opgeschoren zien dat mijn staart daar ook blond is. x

  1. Pingback: Introducing Myself: Romy | beautyshades

  2. Pingback: Introducing Myself: Kadi | beautyshades

  3. Pingback: Introducing myself: Julia | beautyshades

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s